21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Samsung εξαγόρασε την VIV την ψηφιακή βοηθό από τους δημιουργούς της Siri

    viv-teaser-001

    Η Samsung συμφώνησε να εξαγοράσει την ViV, την επόμενης γενιάς ψηφιακή βοηθό που έχει δημιουργηθεί από τους ίδιους δημιουργούς της Siri Dag Kittlaus και Adam Cheyer.

    Το TechCrunch αναφέρει πως η εταιρεία θα συνεχίσει να δουλεύει ως μια αυτόνομη εταιρεία που θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Samsung και σε όλες της τις πλατφόρμες.

    Η Viv δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση νωρίτερα φέτος όταν η ομάδα πίσω από αυτή παρουσιάσαν αυτό που αποκάλεσαν επόμενης γενιάς ψηφιακή βοηθό.

    Σε ένα σενάριο η ViV μπορούσε με μεγάλη ευκολία για χάρη του χρήστη να παραγγείλει μια πίτσα online από μια σειρά επιλογών με απλές εντολές από τον χρήστη.

    Η κίνηση αυτή της Samsung είναι σημαντική για δύο λόγους. Πρώτον πίσω από την ViV υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων που δούλεψαν για την Siri της Apple. Δεύτερον η τεχνητή νοημοσύνη έχει γίνει ένα πολύ καυτό τεχνολογικό θέμα και έτσι πολλοί που πίστευαν πως η Apple έχει μείνει πίσω στον χώρο αυτό αναρωτιούνται εύλογα τώρα γιατί η Apple δεν κινήθηκε έτσι ώστε να εξαγοράσει αυτή την ViV.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles