Tuesday, May 14, 2024

Η Oppo σχεδιάζει να ανταγωνιστεί την Apple παγκοσμίως, ξεκινώντας με το Premium Smartphone «Find X5»

Αφότου η Xiaomi δεσμεύθηκε να προκαλέσει επιθετικά την Apple νωρίτερα αυτό το μήνα, η κινεζική μάρκα smartphone Oppo σχεδιάζει επίσης να ανταγωνιστεί άμεσα την Apple σε παγκόσμια κλίμακα με ένα κύμα συσκευών υψηλής ποιότητας, ξεκινώντας από το πρόσφατα ανακοινωθέν Find X5 (μέσω της South China Morning Post).

Η Oppo είναι επί του παρόντος ο τέταρτος μεγαλύτερος προμηθευτής smartphone στον κόσμο, αλλά μετά τη συγχώνευσή της με την OnePlus, η εταιρεία φέρεται να έχει ανανεώσει τον ζήλο της για να δημιουργήσει smartphones υψηλών προδιαγραφών που στοχεύουν σε διεθνείς αγορές. Η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη σειρά συσκευών Find και τα ειδικά σχεδιασμένα τσιπ για να να μπει δυναμικά στο premium τμήμα που κυριαρχείται επί του παρόντος από την Apple και τη Samsung, σύμφωνα με τον Zhang Zhouchuan, αντιπρόεδρο πωλήσεων και υπηρεσιών στο εξωτερικό.

Η Oppo ανακοίνωσε σήμερα το τελευταίο της εμβληματικό smartphone, το Find X5, με το Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 και τον ειδικά σχεδιασμένο επεξεργαστή εικόνας MariSilicon X της εταιρείας.

Το τσιπ αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενισχύσει τις δυνατότητες της κάμερας και να βελτιώσει την απόδοση βίντεο χαμηλού φωτισμού. Η τιμολόγηση για τη σειρά Find X5 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται να είναι από τις πιο ακριβές συσκευές που πωλήθηκαν ποτέ από την εταιρεία, φέροντας αυτές απέναντι στα iPhone 13 και Galaxy S22.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.