21.7 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Η Apple θα προσφέρει σύντομα επισκευές Face ID χωρίς να αντικαταστήσει ολόκληρο το iPhone

    Τα Apple Stores και οι εξουσιοδοτημένα service της Apple θα μπορούν σύντομα να επιδιορθώσουν το Face ID στο iPhone XS και se νεότερα μοντέλα χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσουν ολόκληρη τη συσκευή, σύμφωνα με ένα εσωτερικό σημείωμα που έλαβε το MacRumors από μια αξιόπιστη πηγή.

    Η Apple δήλωσε ότι οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί θα έχουν σύντομα πρόσβαση σε ένα νέο τμήμα σέρβις κάμερας TrueDepth που θα περιέχει όλες τις μονάδες Face ID και μπροστινής κάμερας, επιτρέποντας επισκευές στην ίδια μονάδα. Η Apple δήλωσε ότι η κίνηση θα βοηθήσει στη μείωση του αριθμού των επισκευών ολόκληρων μονάδων, ενώ παράλληλα είναι μια κίνηση στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα των προϊόντων της.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.