16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Nanoleaf κάνει το ντεμπούτο των ράβδων φωτός LED «Lines Squared».

    Η Nanoleaf ενημέρωσε σήμερα τις Lines LED Light Bars της για να προσθέσει μια νέα διαμόρφωση που επιτρέπει στα φώτα να διατάσσονται σε γωνίες 90 μοιρών χρησιμοποιώντας νέους τετράγωνους συνδετήρες τοποθέτησης. Το Lines Squared μπορεί να τοποθετηθεί γύρω από τα πλαίσια και τις γωνίες των θυρών και είναι δυνατά νέα γεωμετρικά σχήματα.

    Οι νέες υποδοχές 90 μοιρών μπορούν να συνδυαστούν με τις υπάρχουσες υποδοχές 60 μοιρών, επιτρέποντας πολλές νέες επιλογές σχεδίασης. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τα φώτα Nanoleaf, τα Lines μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για να σχηματίσουν μια δική σας σχεδίαση τοίχου σε όποιο σχήμα επιθυμείτε. Τα φώτα LED είναι ικανά να εμφανίζουν περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα, με διαφορετικά μοτίβα αλλαγής χρώματος επίσης διαθέσιμα.

    Τα Lines είναι ενεργοποιημένες με HomeKit και μπορούν να ελεγχθούν με το Siri και μέσω της εφαρμογής Home, ενώ υπάρχει μια αποκλειστική εφαρμογή Nanoleaf όπου μπορείτε να ρυθμίσετε σκηνές φωτισμού και να συγχρονίσετε τα φώτα με τη μουσική.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.