16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δείτε αυτόν τον YouTuber που βάζει το M1 Mac mini μέσα σε ένα Nintendo Wii [Βίντεο]

    Ο παράγοντας φόρμας Mac mini υπάρχει εδώ και χρόνια χωρίς σημαντικές αλλαγές και αυτό απογοήτευσε τόσο πολύ τον YouTuber Luke Miani που αποφάσισε να φτάσει τα πράγματα στα άκρα. Σε ένα νέο βίντεο σήμερα, ο Miani δείχνει το έργο του να μετατρέψει ένα παλιό Nintendo Wii σε Mac mini, δημιουργώντας μια συσκευή «ιδανική για ρετρό παιχνίδια σε Mac».

    Δεν είναι μυστικό ότι ο σχεδιασμός του Mac mini είναι λίγο μπαγιάτικος. Αν και όλοι αγαπούν την τιμή, το μέγεθος και την απόδοσή του, δεν είμαστε πια ενθουσιασμένοι από το μικρό τετράγωνο αλουμινίου. Σήμερα αυτό αλλάζει.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.