20.9 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Monica Bellucci πρωταγωνιστεί σε νέα sci-fi ταινία με την ονομασία Nekrotonic | Trailer

    To όνομα αυτού Nekrotonic με την σκηνοθεσία και το σενάριο να ανήκει στον Kiah Roache-Turner σε συνεργασία με τον Tristan Roache-Turner και με βασική πρωταγωνίστρια την Monica Bellucci που σπάνια την βλέπουμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

    Την Monica Bellucci την πλαισιώνουν οι Dave Beamish και Charmaine Bingwa.

    Ένας εργάτης υπονόμων γίνεται μάρτυρας μιας διαμάχης ανάμεσα σε μια οικογένεια που κυνηγάει δαίμονες και την Finnegan που την υποδύεται η Bellucci και που είναι μια δαίμονας με ιδιαίτερη αγάπη στις ψυχές των ανθρώπων για να αυξήσει την δύναμη της. Από εκεί και έπειτα τα πράγματα για τον ήρωα της ταινίας γίνονται πιο πολύπλοκα μιας και μαθαίνει περισσότερα για το παρελθόν της Finnegan αλλά και για τα σχέδια της για το μέλλον. Κάπου εκεί θα πρέπει ο ίδιος με αυτοθυσία να σώσει τον κόσμο.

    Το Nekrotronic θα κάνει πρεμιέρα στην μεγάλη οθόνη στις 9 Αυγούστου του 2019.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles