22.9 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Microsoft ενημερώνει το Outlook για Mac με τη νέα δυνατότητα Προφίλ

    Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα μια σημαντική ενημέρωση για την επίσημη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook για Mac. Τώρα, οι χρήστες του macOS έχουν πρόσβαση στη νέα λειτουργία Προφίλ, η οποία, όπως υποδηλώνει το όνομα, διευκολύνει τη διαχείριση διαφορετικών λογαριασμών email στον ίδιο υπολογιστή.

    Όπως ανακοινώθηκε σε μια ανάρτηση ιστολογίου, τα προφίλ βοηθούν τους χρήστες να «δημιουργήσουν μια εμπειρία χωρίς περισπασμούς σε πολλούς λογαριασμούς». Με την πιο πρόσφατη έκδοση του Outlook για Mac, μπορείτε να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς email και στη συνέχεια να δημιουργήσετε διαφορετικά προφίλ ανάλογα με τις ανάγκες σας.

    Για παράδειγμα, ένας χρήστης μπορεί να έχει διαφορετικά προφίλ για την εργασία και το σπίτι. Όταν επιλέγετε ένα προφίλ, το Outlook θέτει σε σίγαση τις ειδοποιήσεις από τους λογαριασμούς email των άλλων προφίλ. Δείτε πώς περιγράφει η Microsoft τη νέα δυνατότητα:

    Στο Outlook Mac, μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε προφίλ – για παράδειγμα, ένα για τον λογαριασμό εργασίας σας και ένα άλλο για τον προσωπικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το προφίλ εργασίας σας και το Outlook δεν θα σας ενοχλήσει με ειδοποιήσεις από τους προσωπικούς σας λογαριασμούς email. Ομοίως, εάν επιλέξετε το προσωπικό σας προφίλ στο σπίτι, το Outlook δεν θα σας ενοχλήσει με email που σχετίζονται με την εργασία.

    Σύμφωνα με τη Microsoft, η δυνατότητα Profiles διατίθεται τώρα σε Insiders που εκτελούν την έκδοση 16.70 (Build 23021201) ή νεότερη έκδοση του Outlook για Mac. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες. Το Microsoft Outlook για Mac είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store. Τον περασμένο μήνα, η εφαρμογή ενημερώθηκε με πλήρη υποστήριξη για Apple Silicon Mac.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.