18.6 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η Apple πούλησε τέσσερα από τα πέντε κορυφαία OLED smartphone το 1ο τρίμηνο του 2023

    Η Apple παρήγαγε τέσσερα από τα πέντε κορυφαία smartphones που πωλήθηκαν το πρώτο τρίμηνο με οθόνη OLED και το iPhone 14 ξεπέρασε ως εκείνο με τις περισσότερες πωλήσεις το iPhone 14 Pro Max τον Μάρτιο.

    Η σειρά iPhone 14 πωλεί καλά από την κυκλοφορία και συνεχίζει να ανεβάζει τις πωλήσεις των OLED smartphone, σύμφωνα με το ολοκαίνουργιο Monthly Flagship Smartphone Tracker της DSCC. Στην πρώτη του αναφορά, η οποία καλύπτει τις μηνιαίες αποστολές και τα OLED smartphones, έχει εξαιρετικά νέα για την Apple.

    Στη λίστα με τα πέντε κορυφαία OLED smartphones όσον αφορά τις πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2023, η Apple καταλαμβάνει τέσσερις από τις θέσεις. Το iPhone 14 Pro Max συνοδεύεται από το iPhone 14 Pro, το iPhone 14 και το iPhone 13.

    Το μόνο που δεν είναι iPhone στην πρώτη πεντάδα είναι το Samsung Galaxy S23 Ultra. Σύμφωνα με την DSCC, τα πέντε κορυφαία μοντέλα είχαν συνδυασμένο μερίδιο αγοράς 46%.

    Σε μηνιαία βάση, το iPhone 14 Pro Max είχε μερίδιο 18% τον Ιανουάριο, αν και αυτό μειώθηκε στο 8% τον Μάρτιο. Το iPhone 14 Pro ήταν δεύτερο, από το 13% μειώθηκε σε περίπου 9%, με το iPhone 13 να είναι σταθερό σε περίπου 8%.

    Το iPhone 14 σημείωσε επιτάχυνση των πωλήσεων, από λίγο πάνω από 6% τον Ιανουάριο σε 9,5% τον Φεβρουάριο, ξεπερνώντας στη συνέχεια όλα τα άλλα μοντέλα τον Μάρτιο με μερίδιο 11%. Αντίθετα, το Galaxy S23 Ultra μειώθηκε από 6% τον Ιανουάριο σε 5% τον Μάρτιο.

    Στις προβλέψεις, η DSCC πιστεύει ότι το iPhone 14 θα είναι το κορυφαίο μοντέλο του Απριλίου και του Μαΐου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πρώιμοι χρήστες αγοράζουν Pro μοντέλα αμέσως μετά την κυκλοφορία, ενώ οι μη πρώιμοι χρήστες αυξάνουν την αγορά μοντέλων αρχικού επιπέδου αργότερα στον κύκλο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.