Friday, May 17, 2024

Φημολογείται ότι τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα διαθέτουν Frosted Glass όπως τα Pro μοντέλα

Τα τυπικά iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα είναι εξοπλισμένα με frosted πίσω γυαλί όπως τα υπάρχοντα μοντέλα Pro, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Weibo την περασμένη εβδομάδα από τον ίδιο λογαριασμό που διέρρευσε με ακρίβεια ότι τα μοντέλα iPhone 14 θα κυκλοφορούσαν σε κίτρινο.

Με “παγωμένο γυαλί” στο πίσω μέρος, τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα μοιάζουν περισσότερο με τα μοντέλα Pro. Ωστόσο, μόνο τα μοντέλα iPhone 15 Pro φημολογείται ότι θα έχουν νέο πλαίσιο από τιτάνιο και ακόμη πιο λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη, ενώ τα τυπικά μοντέλα αναμένεται να έχουν πλαίσιο αλουμινίου και το ίδιο μέγεθος στεφάνης.

Το πίσω γυάλινο πάνελ στα iPhone 14 και iPhone 14 Plus είναι επίσημα αφαιρούμενο για πρώτη φορά μετά το iPhone 4S, κάνοντας τις εσωτερικές επισκευές πιο εύκολες. Είναι απίθανο η αλλαγή αυτή να επηρεάσει αυτήν την πτυχή του σχεδιασμού.

Είναι σύνηθες τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία σχεδίασης που αρχικά είναι αποκλειστικά στα μοντέλα Pro να φθάνουν στα μοντέλα iPhone χαμηλότερης ποιότητας με τα χρόνια. Για παράδειγμα, οι οθόνες OLED ήταν διαθέσιμες μόνο στα μοντέλα Pro μέχρι τη σειρά iPhone 12, ενώ το Dynamic Island αναμένεται να επεκταθεί σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 15 φέτος.

Ενώ η πηγή αυτής της φήμης διέρρευσε με ακρίβεια ότι το iPhone 14 θα κυκλοφορούσε σε κίτρινο μερικούς μήνες νωρίτερα, δεν έχει μακροπρόθεσμο αποδεδειγμένο ιστορικό, επομένως δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι τελευταίες πληροφορίες θα αποδειχθούν σωστές. Ωστόσο, η ακρίβεια της πηγής στο παρελθόν καθιστά αυτή τη φήμη άξια σχολιασμού.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.