19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Microsoft αναβάθμισε το OneDrive για το iOS με 3D Touch συμβατότητα

    OneDrive-Apple

    Η Microsoft σήμερα αναβάθμισε την cloud αποθηκευτικής της εφαρμογή για το iOS, OneDrive, με μια σειρά νέων χαρακτηριστικών.

    Αρχικά οι χρήστες iPhone 6S και iPhone 6S Plus μπορούν πλέον πολύ γρήγορα να έχουν πρόσβαση στους πιο πρόσφατους φακέλους και αρχεία του απλά πιέζοντας ελαφρά το εικονίδιο της εφαρμογής στην Home Screen της συσκευής τους.

    Επιπλέον οι αναζήτηση φακέλων για προσωπικούς λογαριασμούς του OneDrice επέστρεφε ενώ οι εταιρική χρήστες θα βρουν πολύ χρηστική της υποστήριξη της Intone mobile υπηρεσίας διαχείρισης.

    Πιο αναλυτικά:

    • 3D Touch Support—Quickly get to your most recent files from the OneDrive icon on your home screen.
    • By popular demand—Scoped folder search for your personal OneDrive account.
    • Microsoft Intone mobile application management support.

    OneDrive-6.0.1-for-iOS-iPhone-screenshot-001

    H Microsoft συνεχίζει να κάνει σημαντικές προσθήκες στην εν λόγω εφαρμογή – Τον Σεπτέμβριο του 2015 η εφαρμογή δέχτηκε προσθήκες PDF χαρακτηριστικών δίνοντας στους χρήστες την δυνατότητα να υπογράφουν και να σημειώνουν σε PDF έγγραφα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles