15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η LG ανεβάζει κατακόρυφα την παραγωγή της τριπλής κάμερας για τα επερχόμενα iPhone

    H LG Innotek ανεβάζει την παραγωγή του τριπλού συστήματος φακών για τα επερχόμενα iPhones σύμφωνα με αναφορά από την παραγωγική αλυσίδα της Apple.

    H εταιρεία που αποτελεί βασικό προμηθευτή της Apple για τα εξαρτήματα της κάμερας του iPhone λέγεται πως τετραπλασίασε το ανθρώπινο δυναμικό των εργαζομένων της μέσα στο καλοκαίρι.

    Σύμφωνα με το ET News:

    “H LG Innotek ξεκίνησε την παραγωγή των εξαρτημάτων της κάμερας που θα ενσωματωθούν στα iPhone. Η Apple αποτελεί τον μεγαλύτερο πελάτη της εταιρείας. Η εταιρεία ξεκίνησε μια σειρά προσλήψεων μικρής διάρκειας και για το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Έτσι το δυναμικό του αντίστοιχου τμήματος που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή αυτών των εξαρτημάτων αυξήθηκε από τα 200 άτομα στα 880 μέχρι το τέλος Ιουνίου.”

    Το γεγονός πως δεν είχαμε μεγάλο αριθμό προσλήψεων παρά την εκκίνηση της παραγωγής αυτών των εξαρτημάτων δείχνει πως η διαδικασία κατασκευής είναι κυρίως αυτοματοποιημένη.

    Η LG Innotek ήταν ο βασικός προμηθευτής της Apple για το διπλό σύστημα φακών στα περσινά iPhone και όλοι πιστεύουν πως και φέτος θα είναι ο βασικός προμηθευτής για το σύστημα του τριπλού φακού στα φετινά iPhone.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles