19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η iPhone 12 σειρά ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίνοντας τον πρώτο Super-Cycle από την εποχή του iPhone 6

    Η iPhone 12 σειρά έχει πλέον ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών και έτσι και επίσημα έχουμε ένα super-cycle του iPhone. Τελευταία φορά που είχε γίνει κάτι αντίστοιχο ήταν με το iPhone 6, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Counterpoint Research.

    Η iPhone 12 σειρά ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια συσκευές τον Απρίλιο κάτι το οποίο σημαίνει πως πέτυχε αυτό το εντυπωσιακό νούμερα 7 μήνες μετά το λανσάρισμα της στην αγορά. Προς σύγκριση, αυτό ήρθε 2 μήνες νωρίτερα από την iPhone 11 σειρά που έγινε διαθέσιμη το 2019 ενώ χρονικά είναι το ίδιο με την κυκλοφορία της iPhone 6 σειράς η οποία ήταν μέχρι πρόσφατα η τελευταία σειρά που το iPhone έκανε ένα super cycle.

    Έτσι λοιπόν τα iPhone 12 και μετά από 6 γενιές iPhone κατάφεραν να επαναλάβουν ένα super cycle.

    Το δημοσίευμα και η έρευνα της Counterpoint αναφέρουν πως στην περίπτωση της iPhone 6 σειράς οι πωλήσεις ταυτίστηκαν με την ζήτηση για μεγαλύτερες οθόνες στα iPhone ενώ η iPhone 12 σειρά ταυτίστηκε με την 5G συνδεσμολογία και της OLED οθόνες σε όλα τα μοντέλα.

    Οι πωλήσεις της iPhone 12 σειράς έδωσαν ιστορικό υψηλό ρεκόρ πωλήσεων στην Apple τον Απρίλιο που είδε το μερίδιο της στην αγορά των smartphones να εκτοξεύεται.

    Το 29% των καταναλωτών προτίμησαν το iPhone 12 Pro Max ενώ προς σύγκριση το iPhone 11 Pro Max είχε πάρει το 25% των καταναλωτών.

    Γενικότερα τα Pro μοντέλα στην iPhone 12 σειρά οδήγησαν τις πωλήσεις και συνεχίζουν αν το κάνουν με εντυπωσιακό ρυθμό ακόμη και τώρα 3 μήνες πριν η Apple ανακοινώσει τα νέα μοντέλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.