20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την 1η Public Beta της tvOS 15

    Η Apple σήμερα κυκλοφόρησε την 1η beta της tvOS 15 για τα μέλη του δωρεάν public beta προγράμματος δίνοντας έτσι την δυνατότητα και στους μη προγραμματιστές να κάνουν λήψη και τεστ της επερχόμενης αυτής έκδοσης.

    Οι public beta testers μπορούν να κάνουν λήψη της tvOS 15 beta από τις Ρυθμίσεις στην Apple TV τους και ενεργοποιώντας το “Get public Beta Updates” έχοντας βέβαια κάνει και την αντίστοιχη εγγραφή στο Apple public beta website.

    Η tvOS αναβαθμίσεις συνήθως είναι μικρές αλλά υπάρχουν κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά που έρχονται σε αυτή την έκδοση. Το SharePlay ένα FaceTime νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει πολλαπλούς χρήστες να βλέπουν σειρές και ταινίες μαζί και μέσω του tvOS.

    Επίσης έχουμε υποστήριξη Spatial ήχου ενώ πλέον δύο HomePod mini ηχεία μπορούν να ζευγοποιηθούν με την νέα Apple TV 4K και να προσφέρουν μια στέρεο εμπειρία ήχου. Επίσης αν έχετε HomeKit κάμερες μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εικόνα όλων την ίδια στιγμή μέσα από το Apple TV.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.