21.1 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Η iOS 16 Public Beta για iPhone αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα

    Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 για το iPhone αυτή την εβδομάδα, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να δοκιμάσει την ενημέρωση λογισμικού δωρεάν.

    Σε ένα tweet τον περασμένο μήνα, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι η δημόσια έκδοση beta του iOS 16 θα πρέπει να κυκλοφορήσει την εβδομάδα της 11ης Ιουλίου. Ο Gurman είπε ότι η δημόσια beta αναμένεται να αντιστοιχεί με την τρίτη έκδοση beta για προγραμματιστές του iOS 16 που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

    Δεν είναι σαφές ποια ημέρα της εβδομάδας θα κυκλοφορήσει η δημόσια έκδοση beta του iOS 16. Δεδομένου τα review του νέου MacBook Air αναμένεται να δημοσιευτούν την Πέμπτη, είναι πιθανό η Apple να επιλέξει να κυκλοφορήσει τη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 το αργότερο μέχρι την Τετάρτη για να διαδώσει τα νέα. Πέρυσι, η δημόσια έκδοση beta του iOS 15 κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

    Για να προετοιμαστείτε για τη δημόσια έκδοση beta του iOS 16, εγγραφείτε στο δωρεάν πρόγραμμα λογισμικού Apple Beta απευθείας σε ένα iPhone. Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε ένα προσαρμοσμένο προφίλ στη συσκευή σας που θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε το beta μέσω ΟΤΑ και πηγαίνοντας στο Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού όταν κυκλοφορήσει. Οι δημόσιοι υπεύθυνοι δοκιμών beta μπορούν να παρέχουν σχόλια στην Apple χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Feedback Assistant.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.