14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το υλικολογισμικό των AirPods μπορεί τώρα να ενημερωθεί από Mac με την macOS 12.3 beta

    Η διαδικασία ενημέρωσης του firmware των AirPods είναι αρκετά συγκεχυμένη, καθώς δεν υπάρχει μη αυτόματος τρόπος λήψης και εγκατάστασης ενός νέου υλικολογισμικού ή ακόμα και οποιωνδήποτε ενδείξεων σχετικά με την πρόοδο της ενημέρωσης.

    H beta της macOS 12.3 φαίνεται πως το αλλάξει αυτό μιας και επιτρέπει τελικά την ενημέρωση των AirPods από ένα Mac.

    Το 9to5Mac ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι η macOS Monterey 12.3 beta, η οποία κυκλοφόρησε την Πέμπτη για προγραμματιστές, διαθέτει το πλαίσιο που είναι υπεύθυνο για την ενημέρωση του firmware των AirPods. Προηγουμένως, αυτές οι ενημερώσεις μπορούσαν να γίνουν μόνο μέσω iPhone ή iPad.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.