22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η iOS 13 beta 3 δείχνει έναν νέο ενσύρματο τρόπο μεταφοράς δεδομένων μεταξύ δύο συσκευών;

    Όπως αναφέραμε χθες η Apple έκανε διαθέσιμη την τρίτη developer beta για το iOS 13, το iPadOS 13, το tvOS 13, το watchOS 6 και το macOS Catalina.

    Στον πηγαίο κώδικα της beta έκδοσης αυτής της iOS 13 και συγκρίνοντας τον με αυτόν της beta 2, το 9to5Mac ανακάλυψε μερικά νέα assets στην εφαρμογή του Setup. Για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν, αυτή η εφαρμογή τρέχει όταν εμείς ρυθμίζουμε μία συσκευή για πρώτη φορά.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τα νέα assets υποδηλώνουν ότι η Apple εργάζεται στο να κάνει διαθέσιμο έναν νέο τρόπο μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συσκευών. Επιπλέον, τονίζει ότι με βάση τις γραμμές κώδικα που συνδέονται με τα assets, η νέα μέθοδος μεταφοράς δεδομένων θα είναι ενσύρματη.

    Ακόμη  δεν είναι ξεκάθαρο πως η Apple θα το καταφέρει κάτι τέτοιο αφού τα τωρινά iPhones έχουν μόνο θύρα Lightning και η εταιρεία δεν προσφέρει καλώδιο Lightning-to-Lightning.

    Επιπλέον, το 9to5Mac σημειώνει ότι προσπάθησε να ενεργοποιήσει το νέο τρόπο μεταφοράς δεδομένων κάνοντας reset τη συσκευή που έτρεχε την iOS 13 developer beta 3. Έπειτα έτρεξε κανονικά το setup του iPhone, αλλά σε κανένα σημείο της διαμόρφωσης δεν εμφανίστηκε κάποια σχετική επιλογή.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles