16.1 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Η Google επισημαίνει τις πρόσφατες βελτιώσεις ταχύτητας που έγιναν στο Chrome σε Mac

    Η Google μοιράστηκε σήμερα λεπτομέρειες σχετικά με διάφορες βελτιστοποιήσεις που έχουν προστεθεί στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome στο Mac, οι οποίες έχουν κάνει το πρόγραμμα περιήγησης “γρηγορότερο από ποτέ” στο σημείο αναφοράς του προγράμματος περιήγησης Speedometer της Apple.

    Η Google λέει ότι με την τελευταία έκδοση του Chrome, η εταιρεία μπήκε «βαθιά στο παρασκήνιο» για να βρει νέες ευκαιρίες για να αυξήσει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα. Η Google εφάρμοσε βελτιωμένη ανάλυση HTML για επιλεγμένες συναρτήσεις CSS και JavaScript και πρόσθεσε πιο αποτελεσματική συμπίεση.

    Έγιναν βελτιστοποιήσεις σχετικά με τον τρόπο συμπίεσης και αποσυμπίεσης των δεικτών, με την Google να αποφεύγει τη συμπίεση πεδίων υψηλής επισκεψιμότητας. Με τη συχνότητα αυτών των εργασιών, υπήρξε αξιοσημείωτος αντίκτυπος στην απόδοση. Αντικείμενα με συχνή πρόσβαση, όπως το “undefined” της JavaScript, μετακινήθηκαν επίσης στην αρχή των βάσεων μνήμης, γεγονός που επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτά χρησιμοποιώντας ταχύτερο κώδικα μηχανής.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.