Friday, May 17, 2024

Το The Last Thing He Told Me είναι διαθέσιμο πλέον στην Apple TV+

Το The Last Thing He Told Me έγινε γρήγορα μυθιστόρημα μπεστ σέλερ το 2021. Τώρα έχει προσαρμοστεί ως τηλεοπτική σειρά που μεταδίδεται στο Apple TV+, με πρωταγωνιστές την Jennifer Garner και τον Nikolaj Coster-Waldau.

Στην σειρά, η Jennifer Garner παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Hannah. Ο σύζυγος της Hannah – Owen, τον οποίο υποδύεται ο Coster-Waldau, εξαφανίζεται. Αφήνει πίσω του ένα σημείωμα που γράφει απλώς «Προστατέψτε την», πιθανώς σε σχέση με τη 16χρονη θετή του κόρη. Η Hannah ανακαλύπτει ότι δεν ήξερε καθόλου τον άντρα της και ξεκινά μια αναζήτηση για να βρει την αλήθεια.

Τα δύο πρώτα επεισόδια του The Last Thing He Told Me μεταδίδονται τώρα στο Apple TV+. Το υπόλοιπο της σεζόν των επτά επεισοδίων κάνει το ντεμπούτο κάθε εβδομάδα, κάθε Παρασκευή έως 19 Μαΐου.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.