Sunday, May 26, 2024

Το iPhone 15 Pro αναμένεται τώρα να διαθέτει σχεδίαση με δύο κουμπιά για ένταση ήχου, ο διακόπτης σίγασης εξακολουθεί να αντικαθίσταται από κουμπί

Η Apple αποφάσισε να κάνει μια ενημέρωση σχεδίασης της τελευταίας στιγμής στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max και οι δύο συσκευές δεν θα διαθέτουν το ενοποιημένο κουμπί έντασης ήχου που φημολογείται τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με τον Unknownz21. Αντίθετα, τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα έχουν σχεδιασμό δύο κουμπιών για τη μονάδα έντασης ήχου, η οποία θα μοιάζει με τη σχεδίαση δύο κουμπιών στα μοντέλα iPhone 14 Pro.

Ενώ η Apple σχεδιάζει να επιστρέψει σε δύο κουμπιά αντί για το προγραμματισμένο κουμπί ενιαίας έντασης ήχου, θα εξακολουθεί να υπάρχει μια αλλαγή στον διακόπτη σίγασης. Αντί για διακόπτη, η Apple θα χρησιμοποιήσει ένα φυσικό κουμπί. Εσωτερικά, αυτό το κουμπί αναφέρεται ως “κουμπί κουδουνίσματος” ή “κουμπί δράσης” και οι φήμες έχουν προτείνει ότι θα μπορούσε να είναι ένα προσαρμόσιμο κουμπί που είναι παρόμοιο με το κουμπί Action του Apple Watch Ultra.

Μέχρι τις αρχές αυτής της εβδομάδας, η Apple εξακολουθούσε να εργάζεται σε ένα ενοποιημένο κουμπί έντασης ήχου στερεάς κατάστασης που προσέφερε απτική ανάδραση αντί για μηχανισμό φυσικών κουμπιών. Η Apple εγκατέλειψε τη σχεδίαση κουμπιών στερεάς κατάστασης την Τρίτη και ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo λέει ότι η αλλαγή οφειλόταν σε «ανεπίλυτα τεχνικά ζητήματα».

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.