21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Google δουλεύει πάνω σε ένα iPhone πληκτρολόγιο

    iPhone-6s-Rose-Gold-front-back-image-006

    Η Google δουλεύει πάνω σε ένα software πληκτρολόγιο για το iPhone που θα φέρει δυνατότητες χρήσης χειρονομιών καθώς και ενσωματωμένων GIF αναζητήσεων μαζί με μια σειρά άλλων χαρακτηριστικών σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα το The Verge.

    “Το πληκτρολόγιο, το οποίο κυκλοφορεί ανάμεσα στους υπαλλήλους για μήνες, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενισχύσει τις Google αναζήτησεις στο iOS” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσιεύμα.

    Σχετικά με τα χαρακτηριστικά του κάνοντας tap στο Google logo μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο Google ενώ θα υπάρχει και συγκεκριμένο πλήκτρο για αναζητήσεις GIF φωτογραφίων. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα υπάρχει η δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης.

    Το εν λόγω πληκτρολόγιο θα έχει και μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά που θα το κάνουν να ξεχωρίσει αισθητά από το ενσωμάτωμενο iOS της Apple.

    To να μπει η μηχανή αναζήτησης της Google σε ένα πληκτρολογίο πραγματικά είναι μια ιδέα που μας ενθουσιάσε και σίγουρα θα θέλαμε σύντομα να την δούμε και στην πράξη.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles