18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Foxconn κατασκευάζει OLED οθόνες και γυάλινα σασί για το 2017 επετειακό iPhone

    iphone-6-concept-nowhereelse-and-martin-hajek-003

    Οι φήμες θέλουν το 2017 iPhone 7 μοντέλο – ο ηλεκτρονικός και έντυπος τύπος πλέον χρησιμοποιεί τον όρο επετειακό μοντέλο μιας και θα σηματοδοτήσει τα 10 χρόνια του iPhone στην αγορά – να ενσωματώνει μια OLED οθόνη με πολύ καλές ενεργειακές αποδόσεις καθώς και ένα τελείως νέο σχεδιασμό.

    Το Ιαπωνικό Nikkei σήμερα αναφέρει πως η Foxconn ήδη έχει ξεκινήσει την δημιουργία τόσο των OLED οθονών αυτό καθώς και γυάλινα σασί έτσι ώστε να μπορέσει να εκτελέσει άμεσα όλες τις παραγγελίες του επετειακού μοντέλου το 2017.

    Άνθρωποι κοντά στα πλάνα της Foxconn αναφέρουν πως η εταιρεία δοκιμάζει σασί από γυαλί από πέρυσι έτσι ώστε να μπορέσει να κερδίσει το μεγαλύτερο μέρος των παραγγελιών από την Apple.

    O γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo έχει προβλέψει πως η ανανέωση στο iPhone του 2017 θα είναι μεγάλη και πως θα έχουμε ένα σασί από γυαλί αλλά και μια OLED οθόνη.

    Ο επίσης γνωστός για τις πηγές του μέσα από την Apple John Gruber άκουσε πως το επετειακό μοντέλο του iPhone μπορεί να μην έχει καν bezel πλαίσια και πως ο σχεδιασμός του πραγματικά θα είναι κάτι το εντυπωσιακό.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles