21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Foxconn αναφέρει πτώση 10% στα κέρδη, λέει ότι η ζήτηση μειώνεται

    Ο μεγαλύτερος προμηθευτής iPhone της Apple, Foxconn, είδε τα κέρδη του για το τελευταίο τρίμηνο να μειώνονται κατά ένα δέκατο σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

    Η Foxconn έχει επενδύσει σε επέκταση στην Κίνα, το Βιετνάμ και την Ινδία, αλλά η τελευταία πρόσκληση κερδών του 4ου τριμήνου περιελάμβανε τόσο την πτώση 10% όσο και μια πρόβλεψη σταθερών εσόδων.

    Σύμφωνα με το Reuters, η Foxconn ανέφερε την οικονομική της κατάσταση σε μια κλήση κερδών υπό την ηγεσία του προέδρου της, Liu Young-way. Η εταιρεία είπε ότι αναμένει σημαντική ανάπτυξη στους περισσότερους τομείς, αλλά όχι στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης.

    «Διατηρούμε μια σχετικά συντηρητική άποψη για τα έξυπνα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης», είπε ο Liu Young-way, «και πιστεύουμε ότι μπορεί να μειωθούν ελαφρώς».

    Η εταιρεία αποδίδει αυτό στον πληθωρισμό και στην επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας.

    Ωστόσο, προβλέπει ότι η συνολική ζήτηση υπολογιστών θα αυξηθεί, και ειδικότερα για τα προϊόντα cloud, δικτύωσης και εξαρτημάτων.

    Προηγουμένως, η Foxconn είδε τα κέρδη της να μειώνονται λόγω των περιορισμών για τον COVID κατά τη διάρκεια της περιόδου που θα έπρεπε να ήταν η πιο πολυάσχολη κατασκευή του iPhone 14. Ωστόσο, αυτοί οι περιορισμοί έχουν πλέον αρθεί.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.