19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Υψηλόβαθμα στελέχη της Spotify αναφέρουν ότι το HiFi εξακολουθεί να έρχεται, κατηγορούν «άλλους παίκτες στον κλάδο» για καθυστερήσεις

    Το μυθικό επίπεδο HiFi του Spotify «έρχεται κάποια στιγμή», τουλάχιστον σύμφωνα με μια νέα ενημέρωση από τον συμπρόεδρο της εταιρείας Gustav Söderström. Το Spotify ανακοίνωσε για πρώτη φορά το HiFi πριν από περισσότερα από δύο χρόνια, αλλά δεν έχει εκπληρώσει τις υποσχέσεις του για την πραγματική αποστολή της δυνατότητας.

    Όπως σημειώνεται από το The Verge, ο Söderström έκανε αυτό το σχόλιο σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast του Decoder. Δυστυχώς, ωστόσο, δεν έγινε πιο συγκεκριμένος για το πότε θα ξεκινήσει το HiFi, απλώς ότι είναι ακόμα στα σκαριά και δεν έχει ακυρωθεί εντελώς.

    «Το ανακοινώσαμε, αλλά στη συνέχεια η βιομηχανία άλλαξε για πολλούς λόγους», είπε ο Söderström. «Θα το κάνουμε, αλλά θα το κάνουμε με τρόπο που να έχει νόημα για εμάς και για τους ακροατές μας. Η βιομηχανία άλλαξε και έπρεπε να προσαρμοστούμε».

    Το Spotify ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη βαθμίδα HiFi του το 2021, λέγοντας ότι θα ήταν μια ξεχωριστή βαθμίδα Premium για την «παράδοση μουσικής σε μορφή ήχου ποιότητας CD, χωρίς απώλειες στη συσκευή σας και στα ηχεία με δυνατότητα Spotify Connect».

    Αρκετούς μήνες αφότου το Spotify ανακοίνωσε τα σχέδιά του για το HiFi, η Apple Music έκανε το ντεμπούτο της δικής της επιλογή ροής χωρίς απώλειες υψηλής ποιότητας παράλληλα με το Dolby Atmos. Τόσο η ποιότητα μουσικής χωρίς απώλειες όσο και το Dolby Atmos είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές της Apple Music χωρίς επιπλέον κόστος.

    Το The Verge λέει:

    Το Verge έμαθε πρόσφατα ότι το Spotify HiFi ήταν έτοιμο να ξεκινήσει για περισσότερο από ένα χρόνο. Οι τεχνικές εργασίες για την κυκλοφορία του χαρακτηριστικού στην αγορά έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό και η εταιρεία έχει επαναλάβει ολόκληρο τον μουσικό της κατάλογο σε ποιότητα χωρίς απώλειες. Οι υπάλληλοι του Spotify έχουν πρόσβαση στο HiFi. Όμως, δεδομένου ότι αρχικά προοριζόταν να κοστίσει περισσότερο από το τυπικό πρόγραμμα (και έτσι να ενισχύσει τα μέσα έσοδα του Spotify ανά χρήστη), η κυκλοφορία χάλασε από την Apple που συνέδεσε το χωρίς απώλειες χαρακτηριστικό στο Apple Music δωρεάν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.