20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Dropbox κλείνει τον Mailbox email client και την Carousel εφαρμογή

    Screen Shot 2015-12-07 at 22.59.24

    Σε ένα νέο άρθρο της σήμερα η Dropbox ανακοίνωσε πως κλείνει την δημοφιλή εφαρμογή της Mailbox που είχε εξαγοράσει πίσω το 2013 μαζί με την εφαρμογή φωτογραφιών Carousel που είχε λανσάρει νωρίτερα φέτος.

    Η beta build του Mailbox για Mac δεν είχε δει κάποια αναβάθμιση εδώ και καιρό ενώ η iOS έκδοση της είχε μείνει χωρίς αναβαθμίσεις νέων χαρακτηριστικών για μήνες κάνοντας έτσι πολλούς να πιστεύουν αυτό που επιβεβαιώθηκε και επίσημα σήμερα.

    Η Dropbox αναφέρει πως έγινε αυτή η ενέργεια γιατί η εταιρεία θέλει να ενισχύσει την εστίαση των ομάδων της σε τρόπους που θα κάνουν τους ανθρώπους να δουλεύουν ευκολότερα.

    Η ίδιοι οι δημιουργοί του Mailbox σε ξεχωριστή δημοσίευση αναφέρουν πως “υπάρχουν κάποια όρια στο τι μπορεί να κάνει μια εφαρμογή για να διορθώσει τα email” ενώ παράλληλα αναφέρουν πως πολλά χαρακτηριστικά της εφαρμογής τους πλέον υπάρχουν διαθέσιμα σε άλλες εφαρμογές.

    Οριστικά η εφαρμογή θα κλείσει στις 26 Φεβρουαρίου του 2016 ενώ στους χρήστες θα τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν εξαγωγή τα αυτοματοποιημένα swipes σε κάποιον άλλο client.

    Όλα τα δεδομένα των χρηστών θα διαγραφούν από τους server της Dropbox μέσα σε 20 μέρες ενώ τέλος η ομάδα αναφέρει πως δεν έχει κάποιο πλάνο να κάνει open source τον κώδικα της εφαρμογής.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles