20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple TV+ κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 3ης σεζόν του For All Mankind, που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου

    Η Apple μοιράστηκε σήμερα το επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη τρίτη σεζόν του For All Mankind. Η τρίτη σεζόν ξεκινά δέκα χρόνια αργότερα στην ιστορία, με τη NASA να στοχεύει να καταλάβει την επιφάνεια του Άρη.

    Το κορυφαίο διαστημικό δράμα της Apple έκανε το ντεμπούτο του ως μέρος της κυκλοφορίας της Apple TV+ τον Νοέμβριο του 2019 και η σειρά συνέχισε να τυγχάνει ισχυρής αναγνώρισης από τους κριτικούς. Η δεύτερη σεζόν του For All Mankind επιλέχθηκε ως το #1 σόου της περασμένης χρονιάς, από το Rolling Stone.

    Το For All Mankind βασίζεται στην υπόθεση ότι η Ρωσία, όχι η Αμερική, έφτασε πρώτη στο φεγγάρι το 1969. Αυτό εμπνέει πολύ περισσότερες επενδύσεις στο διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ από ό,τι συνέβη στην πραγματική ζωή, πράγμα που σημαίνει ότι η κατάσταση της τεχνολογίας προχωρά σημαντικά στο εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα που μας παρουσιάζει η σειρά. Για παράδειγμα, την πρώτη σεζόν, η NASA και οι Σοβιετικοί δημιούργησαν μόνιμες βάσεις στην επιφάνεια της Σελήνης.

    Η 3η σεζόν ξεκινά τη δεκαετία του 1990 και η μάχη του διαστήματος έχει πλέον στραφεί στον Άρη. Ο Joel Kinnaman και η Shantel VanSanten είναι μέρος του καστ που επιστρέφει, επαναλαμβάνοντας τους ρόλους τους ως Ed και Karen Baldwin.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.