15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί τις iOS 15.5 και iPadOS 15.5 με ενημερώσεις πορτοφολιού και podcast

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 15.5 και το iPadOS 15.5, τις πέμπτες σημαντικές ενημερώσεις για τα λειτουργικά συστήματα iOS και iPadOS 15 που κυκλοφόρησαν αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2021. Το iOS και το iPadOS 15.5 έρχονται λίγο περισσότερο από δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του iOS 15.4 και του iPadOS 15.4.

    Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τις ενημερώσεις iOS 15.5 και iPadOS 15.5 και το λογισμικό είναι διαθέσιμο σε όλες τις κατάλληλες συσκευές over-the-air στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

    Από το συνοδευτικό κείμενο της αναβάθμισης:

    iOS 15.5 includes the following improvements and bug fixes:
    – Wallet now enables Apple Cash customers to send and request money from their Apple Cash card
    – Apple Podcasts includes a new setting to limit episodes stored on your iPhone and automatically delete older ones
    – Fixes an issue where home automations, triggered by people arriving or leaving, may fail
    Some features may not be available for all regions or on all Apple devices. For information on the security content of Apple software updates, please visit this website:
    https://support.apple.com/kb/HT201222

    Το iOS 15.5 και το iPadOS 15.5 θα μπορούσαν να είναι μερικές από τις τελευταίες ενημερώσεις στο λειτουργικό σύστημα iOS 15, καθώς η Apple εργάζεται ήδη στο iOS 16 και το iOS 16 αναμένεται να παρουσιαστεί στις 6 Ιουνίου στην έναρξη του Παγκόσμιου Συνεδρίου Προγραμματιστών της εταιρείας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.