21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Unbox Therapy κοινοποίησε ένα Hands-On ενός iPhone 14 Pro Max αντιγράφου, δείτε το βίντεο

    Ο YouTuber Unbox Therapy μοιράστηκε μια πρακτική ματιά στο iPhone 14 Pro Max χρησιμοποιώντας αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ένα αντίγραφο ένα προς ένα που δημιουργήθηκε από τρίτους κατασκευαστές θήκης με πρόσβαση σε λεπτομερή σχηματικά και διαστάσεις για το νέο επερχόμενο smartphone της Apple.

    Όπως και με τη σειρά iPhone 13 Pro, το 2022, περιμένουμε ένα iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και ένα iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών, αλλά αυτή τη φορά τα μοντέλα Pro λέγεται ότι διαθέτουν δύο εγκοπές οθόνης – το ένα σε σχήμα χαπιού, και το άλλο ένα κυκλικό – για να φιλοξενήσει τα στοιχεία Face ID και την μπροστινή κάμερα, αντίστοιχα. Τα πιο λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη θα δημιουργήσουν χώρο για αυτές τις εγκοπές, σύμφωνα με φήμες.

    Το αντίγραφο του iPhone 14 Pro Max του Unbox Therapy φαίνεται να αντικατοπτρίζει αυτές τις αλλαγές και φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλες, πιο μικρές τροποποιήσεις στο ακουστικό. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν υπάρχουν ζώνες κεραίας στα άκρα της συσκευής, μαζί με ελαφρώς μεγαλύτερα κουμπιά τροφοδοσίας και έντασης ήχου, αν και η ακρίβεια αυτών των διαφορών δεν μπορεί να επαληθευτεί.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.