21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple TV+ κοινοποίησε το πρώτο trailer για την κωμική σειρά ‘Mr. Corman’ με πρωταγωνιστή τον Joseph Gordon-Levitt

    Η Apple TV+ υπηρεσία κοινοποίησε το πρώτο trailer σήμερα για το Mr. Corman μια νέα κωμική σειρά που δημιουργούς, σκηνοθέτης αλλά και πρωταγωνιστής είναι ο Joseph Gordon-Levitt.

    Τα 2 πρώτα επεισόδια από τα συνολικά 10 της πρώτης σεζόν θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 6 Αυγούστου και εν συνεχεία θα έχουμε ένα νέο επεισόδιο κάθε παρασκευή.

    Η σειρά μας παρουσιάζει τον Mr. Corman, που υποδύεται ο Levitt και που είναι καλλιτέχνης. Η καριέρα του στην μουσική δεν ήταν αυτή που περίμενε και έτσι διδάσκει σε ένα σχολείο στην San Fernando Valley. Η πρώην αρραβωνιαστικιά του αποχωρεί από το σπίτι και ο φίλος του από το σχολείο, Victor, έρχεται. Ο ίδιος ξέρει πως πρέπει να είναι ευχαριστημένος με πολλά στην ζωή του αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει την μοναξιά, το άγχος και την έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του.

    Η Apple αναφέρει χαρακτηριστικά:

    “Darkly funny, oddly beautiful and deeply heartfelt, this relatable dramedy speaks for our contemporary generation of 30-somethings: rich with good intentions, poor with student loans, and yearning to become real grown-ups sometime before they die,”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.