20.2 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Δείτε το νέο διαφημιστικό του iPhone 12 Pro/Max ‘In the Dark’ που εστιάζει στο Night Mode

    Η Apple σήμερα κοινοποίησε ένα νέο διαφημιστικό με την ονομασία “In the Dark” που εστιάζει στο Night Mode χαρακτηριστικό που είναι διαθέσιμο στην iPhone 12 σειρά.

    Πιο συγκεκριμένα έχουμε αναφορά στις night mode selfies με ένα άντρα να κάνει λήψεις σε διάφορες συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    “Πλέον μπορείτε να κάνετε φανταστικές λήψεις selfies στο σκοτάδι” αναφέρει χαρακτηριστικά η διαφήμιση ενώ την η μουσική επένδυση είναι του YG με το τραγούδι “In The Dark”.

    To Night mode έκανε την εμφάνιση του στο iPhone 11 αλλά ήταν αποκλειστικό χαρακτηριστικό στην πίσω κάμερα. Με το λανσάρισμα της iPhone 12 σειράς το Night mode ήρθε και στην εμπρόσθια κάμερα σε Portrait mode λήψεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.