20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple φέρεται να παρακάμπτει ταχύτερη μνήμη RAM για το iPhone 15, το LPDDR5X έρχεται στο iPhone 16

    Το iPhone 16, που προορίζεται να κυκλοφορήσει το 2024, θα διαθέτει ταχύτερη μνήμη RAM, ενώ το επερχόμενο iPhone 15 Pro δεν θα δει καμία αλλαγή στον τύπο της μνήμης του, ανέφερε σήμερα στο Twitter ο leaker ShrimpApplePro.

    Σε ένα tweet ο leaker λέει ότι ο A18 Bionic επεξεργαστής θα βασίζεται στη διαδικασία 3nm της TSMC όπως ο φετινός A17 Bionic και θα διαθέτει μνήμη LPDDR5X. Επί του παρόντος, το iPhone 14 Pro διαθέτει LPDDR5 και το iPhone 15 Pro αργότερα φέτος θα διαθέτει επίσης μνήμη LPDDR5, σύμφωνα με τον ίδιο. Ο A17 Bionic για το iPhone 15 Pro θα κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τη διαδικασία τσιπ N3B της TSMC, ενώ ο A18 Bionic θα βασίζεται στην βελτιωμένη διαδικασία 3nm της TSMC.

    Ενώ ο τύπος της μνήμης δεν αλλάζει, το iPhone 15 Pro θα μπορούσε να έρθει με 8 GB RAM αντί για 6 GB που προσφέρεται αυτή τη στιγμή στα iPhone Pro. Με περισσότερη μνήμη RAM, οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν βελτιωμένη λειτουργία πολλαπλών εργασιών στο iOS με πολλές εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο και το LPDDR5X το 2024 θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης της μπαταρίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.