21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple τιμά για ακόμη μια χρονιά τον Dr. Martin Luther King, Jr.

    Martin-Luther-King-Day-2016-Apple-tribute-web-screenshot-001

    Σήμερα είναι η ημέρα του Martin Luther King Jr. στην Αμερική και η Apple γιορτάζει και αυτή αντίστοιχα αυτό το γεγονός με ένα tribute στον μεγάλο άντρα μέσω του web site της αλλά και ένα tweet του Tim Cook προς όλους.

    “Τιμούμε τον Martin Luther King με το να δουλεύουμε καθημερινά έτσι ώστε να επιτύχουμε δικαιοσύνη και ισότητα” αναγράφει χαρακτηριστικά ο Tim Cook.

    Στιγμιότυπο 2017-01-16, 11.13.08 μμ

    To εν λόγω tweet συνοδεύτηκε από μια πασίγνωστη πρόταση του King που γράφει “Μπορεί όλοι να έχουμε από διαφορετικά καράβια αλλά πλέον βρισκόμαστε στο ίδιο”

    Στο site της Apple έχουμε μια φωτογραφία του King που συνοδεύετε από ακόμη μια πρόταση του King που γράφει:

    “Commit yourself to the noble struggle for equal rights. You will make a greater person of yourself, a greater nation of your country, and a finer world to live in.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles