18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple προσλαμβάνει πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της HP

    67601_451956438907_345956643907_5392862_1307605_n

    Η Apple προσέλαβε σήμερα τον πρώην HP senior vice president John Solomon, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Recode. Η Apple επιβεβαίωσε αυτή την σημαντική προσθήκη μέσω εκπροσώπου της αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον τίτλο και τον ρόλο που θα αναλάβει ο Solomon στην εταιρεία.

    Το ρεπορτάζ του Recode αναφέρει πως ο Solomon θα εστιάσει στις πωλήσεις σε μεγάλες εταιρείες και κυβερνητικές οργανώσεις ενώ ίσως παίξει και κάποιο ρόλο στις διεθνείς πωλήσεις του Apple Watch.

    Oι εξελίξεις στον επιχειρηματικό χώρο με την μεγάλη πτώση της BlackBerry αλλά και την συνεργασία της Apple με την IBM έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για προώθηση των προϊόντων της Apple σε αυτή την αγορά κυρίως με αιχμή του δόρατος τις iOS συσκευές.

    Ο Solomon για περισσότερο από 20 χρόνια δούλεψε σκληρά στην HP έχοντας στο βιογραφικό του μερικές τεράστιες επιτυχίες – συμφωνίες όπως αυτή με την U.S. Air Force για πώληση hardware που είχε προσδώσει τεράστια κέρδη στην πρώην εταιρεία του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles