15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple παρουσιάζει την νέα QuickType μέθοδο εισαγωγής κειμένου στο iOS 8

    iOS-8-QuickType-teaser-001

    Η Apple πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι το iOS πληκτρολόγιο θα αναβαθμιστεί στο iOS 8 με ένα το ολοκαίνουργιο  QuickType πληκτρολόγιο το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν έξυπνες υποθέσεις όταν γράφουν κείμενο στα Μηνύματα ή σε κάποια άλλη εφαρμογή φέρνοντας στο μυαλό ανάλογες μεθόδους που έχουμε δει σε πληκτρολόγια του Android.

    To QuickType σύστημα είναι πολύ εύρη και μαθαίνει πως πληκτρολογείτε έτσι ώστε κάθε φορά να κάνει ακόμη καλύτερες υποθέσεις και υποστηρίζει άνετα και το νέο Continuity χαρακτηριστικό.

    Τα μεγάλα νέα εδώ είναι οι προβλέψεις την ώρα που πληκτρολογείτε μιας και το QuickType θα σας παρουσιάζει μια σειρά από λέξεις που μπορεί να θέλετε να πληκτρολογήστε.

    “Χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο με την πάροδο του χρόνου αυτό θα μάθει πως επικοινωνείτε, τις αγαπημένες σας εκφράσεις και θα σας προτείνει λογικό κείμενο και λέξεις” αναφέρει χαρακτηριστικά η Apple στην σελίδα της.

    Now you can write entire sentences with a few taps. Because as you type, you’ll see choices of words or phrases you’d probably type next, based on your past conversations and writing style.

    iOS 8 takes into account the casual style you might use in Messages and the more formal language you probably use in Mail.

    It also adjusts based on the person you’re communicating with, because your choice of words is likely more laid back with your spouse than with your boss. Your conversation data is kept only on your device, so it’s always private.

    Το νέο αυτό χαρακτηριστικό αρχικά θα υποστηρίξει 14 γλώσσες και όχι δυστυχώς δεν είναι τα Ελληνικά μέσα ακόμη, αν δεν σας αρέσει το QuickType η Apple ανέφερε πως θα υποστηρίξει και πληκτρολόγια τρίτων μέχρι το τέλος του χρόνου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles