Saturday, May 18, 2024

Η Apple παρουσίασε νέα χρώματα για την Άνοιξη για θήκες iPhone και Apple Watch bands

Μετά την πρώτη εκδήλωση του έτους χθες, η Apple παρουσίασε νέα χρώματα για τις MagSafe θήκες των iPhone 13 και iPhone 13 Pro καθώς και Apple Watch bands σε μια νέα συλλογή της άνοιξης 2022.

Τα νέα χρώματα θήκης για το iPhone 13 Pro περιλαμβάνουν Lemon Zest, Blue Fog, Eucalyptus, και Nectarine. Όλες οι θήκες είναι προς $49 και είναι διαθέσιμες από σήμερα. Οι νέες MagSafe θήκες του iPhone 13 ακολουθούν τους ίδιους χρωματισμούς.

Για τα Braided Solo Loop Apple Watch, υπάρχει το Starlight, το Abyss Blue, το Bright Green, και Flamingo, διαθέσιμα σε μεγέθη 41mm και 45mm για $99.

Στα Solo Loop, υπάρχουν επίσης νέα χρώματα, όπως Nectarine, Lemon Zest, Mineral Green, και Eucalyptus.

Υπάρχουν επίσης νέες επιλογές Nike Sport Band και Hermès διαθέσιμες για παραγγελία.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.