14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple πίσω από την εξαγοράς της startup επαυξημένης πραγματικότητας ‘Spaces’

    Η Apple εξαγόρασε μια ακόμη startup, την Spaces, της οποία η ομάδα έχει ειδίκευση σε τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας (VR). Η εξαγορά αυτή δημοσιοποιήθηκε από το Protocol που αναφέρει δικές του πηγές.

    Η εταιρεία Spaces δημιουργήθηκε το 2016 από βετεράνους που δούλευαν στην DreamWorks Animation και εκ τότε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες τους έχουν να κάνουν με τον χώρο της επαυξημένης πραγματικότητας – μέσα σε αυτούς και ένα γνωστό Zoom add on.

    H Spaces σταμάτησε όλες της τις υπηρεσίες την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς να δώσει κάποια ενημέρωση. Στο Spaces website υπάρχει πλέον η ενημέρωση του “heading in a new direction.”

    Thank you to our users and partners who participated in our awesome VR video conferencing product and the many people who enjoyed our VR location-based entertainment attractions found at theme parks, theaters, and more.

    Τόσο η Apple όσο και η Spaces δεν απάντησαν απευθείας για αυτή την εξαγορά. Το ποσό που χρειάστηκε η Apple για να κάνει αυτή την εξαγορά παραμένει άγνωστο.

    Οι φήμες θέλουν την Apple να δουλεύει τόσο σε ένα headsets επαυξημένης πραγματικότητας όσο και ψηφιακής για το 2021 και 2022.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.