14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple λέει ότι το πρόβλημα δόνησης της κάμερας των iPhone 14 Pro δεν απαιτεί επισκευή

    Ένα περίεργο ζήτημα που προκαλεί δόνηση της πίσω κάμερας σε ορισμένα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max δεν απαιτεί επισκευή, σύμφωνα με την Apple.

    Όταν ρωτήθηκε η Apple εάν οι πελάτες που αντιμετώπισαν ήδη το πρόβλημα στο νέο τους iPhone θα πρέπει να επισκεφτούν ένα Apple Store ή έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών, η εταιρεία είπε ότι οι χρήστες πρέπει απλώς να ενημερώσουν το iPhone τους μόλις κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού με επιδιόρθωση την επόμενη εβδομάδα, υποδηλώνοντας ότι το πρόβλημα δεν προκαλεί μόνιμη βλάβη υλικού στη συσκευή.

    “Είμαστε ενήμεροι για το πρόβλημα και μια επιδιόρθωση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα”, ενημέρωσε εκπρόσωπος της Apple νωρίτερα σήμερα. Η Apple δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είναι πιθανό ότι η επιδιόρθωση θα συμπεριληφθεί σε μια ενημέρωση λογισμικού iOS 16.0.2.

    Μετά την κυκλοφορία του iPhone 14 Pro και του iPhone 14 Pro Max, ορισμένοι χρήστες παρατήρησαν ότι ο κύριος/κάτω φακός της πίσω κάμερας δονείται ανεξέλεγκτα όταν ανοίγει η κάμερα σε εφαρμογές όπως το Snapchat, το TikTok και το Instagram, με αποτέλεσμα ο φακός να δημιουργεί κροτάλισμα και αναταραχή κατα την λήψη βίντεο που εμφανίζεται στο σκόπευτρο της συσκευής.

    Η Apple δεν έχει αποκαλύψει την υποκείμενη αιτία του προβλήματος. Ο κύριος φακός και στα δύο μοντέλα iPhone 14 Pro διαθέτει νέα οπτική σταθεροποίηση εικόνας με μετατόπιση αισθητήρα «δεύτερης γενιάς» και είναι πιθανό ο σταθεροποιητής να λειτουργεί για ασαφείς λόγους εσφαλμένα σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά αυτό είναι μόνο εικασίες. Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα θα πρέπει να διορθωθεί σε λίγες μέρες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.