21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple θα κυκλοφορήσει ενημέρωση για την iOS 16 την επόμενη εβδομάδα με επιδιόρθωση για υπερβολικά μηνύματα αντιγραφής και επικόλλησης και ζητήματα που παρουσιάστηκαν στα iPhone 14 Pro

    Το iOS 16 εισήγαγε μια νέα λειτουργία απορρήτου που απαιτεί από τις εφαρμογές να λαμβάνουν την άδεια ενός χρήστη πριν αποκτήσουν πρόσβαση στο πρόχειρο του iPhone τους για να επικολλήσουν κείμενο από άλλες εφαρμογές, αλλά ορισμένοι χρήστες αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα που προκαλεί την υπερβολική εμφάνιση του μηνύματος αυτού.

    Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, η Apple είπε ότι σχεδιάζει να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα σε μια ενημέρωση λογισμικού που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Αυτή η είδηση ​​έρχεται αφότου ένα στέλεχος της Apple ενημέρωσε έναν αναγνώστη του MacRumors ότι η προτροπή άδειας για το πρόχειρο που εμφανίζεται κάθε φορά που ένας χρήστης επιχειρεί να επικολλήσει κείμενο από τη μια εφαρμογή στην άλλη είναι “μη αναμενόμενη συμπεριφορά”.

    Η αναφορά τονίζει ότι η ενημέρωση λογισμικού θα διορθώσει επίσης ένα πρόβλημα με ορισμένα μοντέλα iPhone 14 Pro που παγώνουν μετά από μεταφορά δεδομένων από άλλο iPhone.

    Η Apple δεν έχει παράσχει αριθμό έκδοσης για την επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού, αλλά πιθανότατα θα είναι το iOS 16.0.2. Νωρίτερα σήμερα, ένας εκπρόσωπος της Apple επιβεβαίωσε ότι η ενημέρωση θα διορθώσει ένα πρόβλημα που προκαλεί την ανακίνηση και δόνηση της πίσω κάμερας σε ορισμένα μοντέλα iPhone 14 Pro σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών όπως το Snapchat, το TikTok και το Instagram.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.