21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε μια Revised AirTag Firmware αναβάθμιση

    Η Apple σήμερα κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση για το firmware 1.0.276 για τα AirTags που ουσιαστικά αποτελεί μια revised έκδοση αυτής που είχε δώσει νωρίτερα αυτό το μήνα.

    Το νέο AirTags firmware έχει ένα build number 1A287b ενώ η παλαιότερη έκδοση είχε αυτό του 1A276d.

    To firmware 1.0.276 στην πρώτη του έκδοση είχε κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου φέρνοντας χαρακτηριστικά κατά της αθέμιτης παρακολούθησης και βελτιώσεις ασφαλείας. Η νέα αυτή έκδοση μάλλον βελτιώνει αυτά τα χαρακτηριστικά.

    Επειδή η έκδοση του firmware δεν έχει αλλάξει δεν είναι δυνατόν κάποιος να ξεχωρίσει το νέο build από το παλαιό από την Find My εφαρμογή ούτε κάποιος θα καταλάβει πότε θα γίνει αυτή η αναβάθμιση στα AirTags του.

    Να θυμίσουμε πως δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ο χρήστης να αναβαθμίσει τα AirTags ο ίδιος μιας και οι αναβαθμίσεις αυτές γίνονται αυτόματα μέσω ΟΤΑ και μέσω ενός iPhone που έχει ζευγοποιηθεί με αυτά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.