19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε το trailer για την βραβευμένη ταινία CODA, που κάνει επίσημη πρεμιέρα στην Apple TV+ στις 13 Αυγούστου

    Η Apple σήμερα κοινοποίησε το επίσημο trailer για την επόμενη ταινία της με την ονομασία CODA. Η Apple TV+ υπηρεσία θα παρουσιάσει αυτή την ταινία στις 13 Αυγούστου.

    Το CODA έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο 2021 Sundance φεστιβάλ ταινιών όπου κέρδισε τις εντυπώσεις και έφερε και το βραβείο Grand Jury.

    Η Apple πήρε τα δικαιώματα για την ταινία μέσω μιας συμφωνίας που άγγιξε τα $25 εκατομμύρια.

    Η ταινία έχει ως κεντρική χαρακτήρα την Ruby που την υποδύεται η Emilia Jones και η οποία είναι ένα παιδί που και οι δύο γονείς της είναι κουφοί. Η Ruby λοιπόν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας που μπορεί και ακούει. Η ίδια δουλεύει στην βάρκα ψαρέματος της οικογένειας κάθε μέρα πριν το σχολείο. Η Ruby σύντομα ανακαλύπτει πως έχει ταλέντο στο τραγούδι και έτσι θέλει να κάνει αίτηση σε ένα από τα κορυφαία σχολεία της χώρας στον χώρο αυτό. Παράλληλα όμως σκέφτεται πως αν φύγει τι θα γίνουν οι δικοί της μιας και είναι ο μόνος διερμηνέας που έχουν με τον έξω κόσμο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.