22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί το macOS Monterey 12.4 με υποστήριξη για την ενημέρωση κάμερας Web της Studio Display

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το macOS Monterey 12.4, την τέταρτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος macOS Monterey‌ που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021. Το macOS Monterey‌ 12.4 έρχεται δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του macOS Monterey 12.3, μια ενημέρωση που πρόσθεσε το Universal Control.

    Η ενημέρωση macOS Monterey 12.4 μπορεί να ληφθεί σε όλους τους κατάλληλους Mac χρησιμοποιώντας την ενότητα “Ενημέρωση λογισμικού” στις Προτιμήσεις συστήματος. Η Apple κυκλοφόρησε επίσης μια ενημέρωση macOS Big Sur 11.6.6 για όσους εξακολουθούν να εκτελούν το Big Sur, καθώς και μια ενημέρωση ασφαλείας macOS Catalina 2022-004.

    Μετά τις ενημερώσεις του macOS Monterey 12.4 και του iPadOS 15.5, το Universal Control δεν είναι πλέον σε έκδοση beta. Είναι πλέον ένα επίσημο χαρακτηριστικό που η Apple έχει κρίνει ότι δεν έχει προβλήματα και η σήμανση beta έχει αφαιρεθεί. Το Universal Control κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ένα μόνο ποντίκι/trackpad και πληκτρολόγιο σε πολλούς Mac και iPad την ίδια στιγμή.

    Για την οθόνη Studio, το macOS Monterey‌ 12.4 προσθέτει υποστήριξη για το υλικολογισμικό 15.5, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ποιότητα της κάμερας web.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.