17.4 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Η Apple κοινοποίησε το stream του #WWDC22 στο YouTube στο πλαίσιο προετοιμασίας για το Keynote της 6ης Ιουνίου

    Η Apple συνεχίζει να προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών που πρόκειται να ξεκινήσει τη Δευτέρα και η εταιρεία κυκλοφόρησε σήμερα τη ζωντανή ροή της στο YouTube, όπου οι θεατές μπορούν να εγγραφούν για να λάβουν υπενθύμιση όταν ξεκινά η εκδήλωση. Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. ώρα Ειρηνικού δηλαδή 20.00 ώρα Ελλάδας.

    Μαζί με τη μετάδοση της εκδήλωσης στο YouTube, η Apple σχεδιάζει επίσης να διαθέσει την κεντρική ομιλία του WWDC 2022 μέσω του ιστότοπου Events και της εφαρμογής Apple TV. Η Apple διαθέτει επίσης μια ειδική σελίδα Εκδηλώσεων για το WWDC 2022, όπου μπορείτε να βρείτε τη ζωντανή ροή τη Δευτέρα.

    Το WWDC 2022 θα αποκαλύψει τα iOS 16, iPadOS 16, macOS 13, tvOS 16 και watchOS 9, καθώς υπάρχει πιθανότητα να δούμε και νέο hardware, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου MacBook Air.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.