21.1 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Η σελίδα εκδηλώσεων #WWDC22 της Apple διαθέτει κινούμενες κάρτες AR

    Το 33ο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών πρόκειται να ξεκινήσει με κεντρική ομιλία την ερχόμενη Δευτέρα και η εκδήλωση εμφανίζεται πλέον στον αποκλειστικό ιστότοπο Εκδηλώσεων της Apple. Όπως συμβαίνει με πολλές εκδηλώσεις της Apple, εάν επισκεφτείτε τη σελίδα σε iPhone ή iPad, μπορείτε να δείτε ένα διαδραστικό easter egg επαυξημένης πραγματικότητας.

    Για το WWDC 2022, η Apple δημιούργησε ένα πακέτο καρτών συναλλαγών που μπορείτε να δείτε σε επαυξημένη πραγματικότητα. Μόλις τοποθετηθεί σε μια επιφάνεια χρησιμοποιώντας τη διεπαφή AR, μπορείτε να πατήσετε το πακέτο καρτών για να το ανοίξετε και να δείτε μια σειρά από πολύχρωμα πρόσωπα Memoji.

    Πατώντας σε μία από τις διαθέσιμες κάρτες την αναποδογυρίζει, ώστε να μπορείτε να δείτε τον χαρακτήρα Memoji με περισσότερες λεπτομέρειες και, αν τον σύρετε, μπορείτε να επιστρέψετε στις κάρτες για να δείτε τις άλλες επιλογές. Κάθε φορά που ανοίγετε το πακέτο καρτών, θα λαμβάνετε τρία ξεχωριστά φύλλα και υπάρχουν τουλάχιστον εννέα επιλογές καρτών. Αυτή είναι μια από τις πιο λεπτομερείς διαδραστικές εμπειρίες AR που έχει σχεδιάσει η Apple για μια από τις εκδηλώσεις της, καθώς πολλές έχουν παρουσιάσει μόνο δημιουργικά λογότυπα της Apple.

    Για να δείτε το πασχαλινό αυγό AR, ανοίξτε τον ιστότοπο Events και πατήστε στο Memojis. Από εκεί, μπορείτε να σαρώσετε την περιοχή γύρω σας για να δείτε το πακέτο καρτών σε δράση ή μπορείτε να το προβάλετε σε λειτουργία “Αντικείμενο” για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του πώς φαίνεται χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο φυσικό σας περιβάλλον.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.