11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple κατέθεσε έκθεση με εμπορικά σήματα που αφορούν ρολόγια, αισθητήρες υγείας και ιατρικές συσκευές

    iwatch-concept-future-07

    Η Apple κατέθεσε αναφορά για τα εμπορικά σήματα της πλατφόρμας HealthKit, στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη πριν από την παρουσίαση του iOS 8 αυτό το φθινόπωρο, η οποία περιλαμβάνει ρολόγια σε μια λίστα των εμπορευμάτων που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το λογισμικό παρακολούθησης υγείας.

    Ενώ η κατάθεση στις ΗΠΑ (31 Ιουλίου) περιλαμβάνει μόνο ταξινομήσεις για λογισμικό υπολογιστή και καλύπτει την πλατφόρμα HealthKit, η κατάθεση στην Ευρώπη (που δημοσιεύθηκε χθες) επεκτείνει ταξινομήσεις που περιλαμβάνουν την υγεία, το γυμναστήριο, και αισθητήρες άσκησης, ιατρικές συσκευές και ρολόγια.

    Φυσικά αυτό οδηγεί σε έντονη φημολογία για το πολυαναμενόμενο iWatch, γύρω από το οποίο η εταιρεία έχει συγκεντρώσει μια ομάδα υγείας, γυμναστικής και μόδας για την ανάπτυξή του. Οι τελευταίες φήμες ισχυρίζονται ότι η Apple θα μπορούσε να ετοιμάζει το iWatch για την παραγωγή και την παρουσίασή του αυτό το φθινόπωρο, αλλά δεν έχουμε ακόμα δεί οποιεσδήποτε διαρροές ανταλλακτικών ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία, ότι η Apple είναι κοντά στην αποκάλυψη αυτού του προϊόντος.

    Κι ενώ η πλατφόρμα Healthkit που θα παρουσιαστεί αυτό το φθινόπωρο αναμένεται να είναι η καρδιά του iWatch, η εταιρεία έχει επίσης ήδη κατοχυρώσει το εμπορικό σήμα iWatch σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Ιαπωνία, το Μεξικό, και η Τουρκία. Αυτά τα εμπορικά σήματα καθώς και άλλα που προστέθηκαν τον τελευταίο καιρό περιλαμβάνουν ταξινομήσεις προϊόντων για ρολόγια και κοσμήματα, όπως η έκθεση που κατατέθηκε χτες.

    Εν αναμονή των φθινοπωρινών εξελίξεων…

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles