22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple θα μπορούσε να επανασχεδιάσει την εφαρμογή Messages το επόμενο έτος

    Η Apple φέρεται να εργάζεται σε μια νέα έκδοση της εφαρμογής Messages που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μαζί με τα headset μικτής πραγματικότητας το επόμενο έτος.

    Ο χρήστης του Twitter γνωστός ως “Majin Bu” ισχυρίστηκε σήμερα ότι η Apple εργάζεται σε μια εντελώς νέα έκδοση του iMessage, η οποία διαθέτει νέα αρχική προβολή, δωμάτια συνομιλίας, βίντεο κλιπ και πολλά άλλα. Η εφαρμογή φέρεται να προσφέρει “νέες δυνατότητες συνομιλίας στο AR” και, ως εκ τούτου, “θα έπρεπε” να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο μαζί με τα headset της Apple.

    Το iOS 16 εισήγαγε μια σειρά από νέες δυνατότητες για την εφαρμογή Messages, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επεξεργασίας ή διαγραφής ενός πρόσφατα σταλμένου μηνύματος, επισήμανσης συνομιλιών ως μη αναγνωσμένων και προσκλήσεων συνεργασίας και ενημερώσεων δραστηριοτήτων, επομένως η περαιτέρω βελτίωση του επόμενου έτους φαίνεται πιστευτή – ειδικά εάν είναι συνδεδεμένη για την κυκλοφορία των headset της Apple.

    Ο Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος συχνά αποκαλύπτει ακριβείς πληροφορίες για τα σχέδια της Apple, είπε ότι τα headset μικτής πραγματικότητας της Apple θα επικεντρωθούν στο gaming, την κατανάλωση πολυμέσων και την επικοινωνία. Πιστεύει ότι τα Memojis και το SharePlay θα μπορούσαν να είναι κεντρικά στην εμπειρία αυτή. Το iOS 16 έφερε το SharePlay στο Messages, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς χρήστες να απολαμβάνουν συγχρονισμένο περιεχόμενο όπως ταινίες ή τραγούδια με κοινόχρηστα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής κατά τη συνομιλία. Αυτό θα απαιτούσε μια βολική εμπειρία για την έναρξη συνεδριών SharePlay στην εφαρμογή Messages στα επερχόμενα headset της Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.