18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple θα κυκλοφορήσει 3 iPhone 11 μοντέλα με A13 επεξεργαστή, νέα Taptic Engine κ.α

    Με παρόμοιο τρόπο και την παρουσίαση των iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR πέρυσι έτσι και φέτος η Apple θα μας παρουσιάσει 3 νέα iPhone 11 μοντέλα το Φθινόπωρο. Τα νέα iPhones θα έρθουν με τον A13 επεξεργαστή που έχει την κωδική ονομασία Cebu, T8030.

    Σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν δει αυτές τις συσκευές και τα 3 μοντέλα έρχονται και φέτος με μια Lightning θύρα παρά κάποιες φήμες που θέλανε την Apple να φέρνει την USB-C συνδεσμολογία στα iPhone όπως έκανε και με το iPad Pro πέρυσι.

    Τα iPhone 11 μοντέλα είναι γνωστά με τις κωδικές ονομασίες D42 (iPhone12,3) ο διάδοχος του iPhone XS; D43 (iPhone12,5) ο διάδοχος του iPhone XS Max; και N104 (iPhone12,1) ο διάδοχος του iPhone XR.

    Τα D42 and D43 θα έχουν μια 3x OLED Retina οθόνη, ενώ το N104 θα έρθει εκ νέου με μια 2x Liquid Retina οθόνη.

    Και τα 3 μοντέλα θα έχουν ίδια ανάλυση οθόνης με τους προκατόχους τους.

    Επίσης τα νέα μοντέλα θα έχουν μια νέα Taptic Engine που έχει την κωδική ονομασία leap haptics. Αυτή την στιγμή κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι νέα χαρακτηριστικά θα προσφέρει αλλά είναι πιθανό να μας φέρει πιο κοντά σε ένα βελτιωμένο Haptic Touch ειδικά μιας και συνεχίζουν οι ενδείξεις πως το 3D Touch χαρακτηριστικό όπως το ξέρουμε τουλάχιστον μέχρι σήμερα θα σταματήσει να υπάρχει.

    Οι συσκευές που θα αντικαταστήσουν τα iPhone XS μοντέλα θα έχουν 3 φακούς κάμερας στο πίσω μέρος σε ένα τετράγωνο πλαίσιο. Μάλιστα πηγές κοντά στα πλάνα της Apple έχουν εκμυστηρευτεί πως κάποια mockups που έχουν κυκλοφορήσει και που παρουσιάζουν ένα τέτοιο σχεδιασμό είναι ήδη πολύ κοντά στην σχεδίαση της εταιρείας. Ο έξτρα φακός θα είναι ευρυγώνιος.

    Η Apple θα παρουσιάσει ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Smart Frame και που θα είναι εφικτό εξαιτίας αυτού του έξτρα φακού. Έτσι θα έχουμε την λήψη σε μια φωτογραφία ή βίντεο και της περιοχής γύρω από το κάδρο έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επεξεργαστούν αυτό το πλαίσιο ανάλογο με το όπως επιθυμούν. Αυτή η επιπλέον πληροφορία σε κάθε λήψη θα παραμένει για περιορισμένο χρόνο στην συσκευή και κατόπιν θα διαγράφεται αυτόματα.

    Η εμπρόσθια κάμερα των iPhone 11 επίσης θα αναβαθμιστεί φέρνοντας μια slο-mo υποστήριξη λήψεων στα 120fps.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles