18.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple ετοιμάζει και δεύτερο κυλινδρικό Apple Store στην Κίνα [Φωτός]

    pudong_gallery_image1

    Η Apple και όπως έχουμε πει και κατά το παρελθόν τα τελευταία χρόνια πέρα από το να εξαπλώνει τα φυσικά της καταστήματα ανά την υφήλιο, θέλει αυτά ή τα περισσότερα τουλάχιστον από αυτά να αποτελούν ένα δείγμα υψηλής αρχιτεκτονικής.

    Τον περασμένο χρόνο είδαμε το πρώτο Apple Store της Κωνσταντινούπολης να παίρνει μια σειρά από βραβεία για τον τρόπο της μοναδικής κατασκευής του.

    Σήμερα μαθαίνουμε πως η Apple θέλει να δημιουργήσει ένα δεύτερο κυλινδρικό Apple Store στην Κίνα στα πρότυπα του μοναδικού πραγματικά καταστήματος της στην Σαγκάη.

    Στην περιοχή λοιπόν της Chongqing μια ατσάλινη κυλινδρική κατασκευή έχει κάνει την εμφάνιση της με ύψος στα 30 πόδια. Το κατάστημα αυτό θα είναι το μικρό αδελφάκι του αντίστοιχου στην Σαγκάη (λόγω ύψους) πάρα αυτά θα αποτελέσει ακόμη ένα εντυπωσιακό Apple Store.

    Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

    guotai_plaza_dec_650_4-500x375

    guotai_plaza_dec_650_1-393x400

    guotai_plaza_dec_650_2-446x400

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles