23.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple εργάζεται για τη διόρθωση του προβλήματος της οθόνης οριζόντιων γραμμών για το iPhone 14 Pro

    Η Apple έχει αναγνωρίσει ότι οι χρήστες του iPhone 14 Pro Max ενδέχεται να δουν οριζόντιες γραμμές που αναβοσβήνουν στην οθόνη τους όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη.

    Τον περασμένο μήνα σας είχαμε αναφέρει ότι ένας αυξανόμενος αριθμός πελατών του iPhone 14 Pro περιέγραψε ότι έβλεπαν πράσινες και κίτρινες οριζόντιες γραμμές να αναβοσβήνουν στην οθόνη του iPhone τους όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Οι ακριβείς λεπτομέρειες εκείνη την εποχή, συμπεριλαμβανομένου του εάν η Apple εξέταζε ή όχι το ζήτημα ή εάν επρόκειτο για πρόβλημα υλικού ή λογισμικού, ήταν άγνωστες.

    Τώρα, σε ένα νέο σημείωμα, η Apple αναγνώρισε το ζήτημα και ηρέμησε τις ανησυχίες ότι προέρχεται από ελάττωμα υλικού, επιβεβαιώνοντας ότι διερευνάται και μια ενημέρωση iOS για την αντιμετώπισή του θα κυκλοφορήσει σύντομα. Οι πελάτες του iPhone 14 Pro μπορεί να “αναφέρουν ότι όταν ενεργοποιούν ή ξεκλειδώνουν το τηλέφωνό τους, βλέπουν για λίγο οριζόντιες γραμμές να αναβοσβήνουν στην οθόνη”, λέει το σημείωμα που είδε σήμερα το MacRumors. «Η Apple έχει επίγνωση του προβλήματος και έρχεται σύντομα μια ενημέρωση λογισμικού που θα επιλύσει το πρόβλημα», προσθέτει το σημείωμα.

    Το iOS 16.3 υποβάλλεται αυτήν τη στιγμή σε δοκιμές με προγραμματιστές και μέλη του δημόσιου προγράμματος beta, αλλά αυτή η ενημέρωση δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει για τουλάχιστον αρκετές ακόμη εβδομάδες. Πιο άμεσα, η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το iOS 16.2.1, μετά την κυκλοφορία του iOS 16.2 τον περασμένο μήνα, για να αντιμετωπίσει αυτό και άλλα σφάλματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.