21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Κάντε δικό σας το “iPhone 14 Pro” μόνο με $135

    Η κινεζική μάρκα LeEco λάνσαρε ένα νέο smartphone που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως ξεδιάντροπη αντιγραφή της σειράς iPhone 14 Pro, από τον σχεδιασμό της πίσω κάμερας με τριπλό φακό μέχρι και το Dynamic Island. Αλλά κοιτάξτε πιο προσεκτικά στο τι προσφέρει η εταιρείας μιας και υπάρχουν μερικές ανεπιθύμητες κρυφές εκπλήξεις.

    Ονομάζεται LeEco S1 Pro και κοστίζει 899 Yuan (135 $), η συσκευή ακριβές αντίγραφο είναι σίγουρα πιο προσιτή από τα μοντέλα iPhone 14 Pro της Apple που ξεκινούν από 999 $, αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι κατασκευαστές έχουν κάνει πολλές εκπτώσεις όσον αφορά τις προδιαγραφές.

    Για αρχή, η οθόνη 6,5 ιντσών χρησιμοποιεί οθόνη LCD και όχι OLED, ενώ η ανάλυση είναι 1600 x 728 με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Συγκρίνετε το με την ανάλυση 2556 x 1179 και το μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz στο iPhone 14 Pro και είναι ήδη σαφές ότι συγκρίνουμε μήλα και πορτοκάλια.

    Το σχήμα χαπιού που μοιάζει με Dynamic Island στο επάνω μέρος της οθόνης φιλοξενεί μια selfie κάμερα 5MP, αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει Face ID (υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι της συσκευής), αν και η αποκοπή λέγεται ότι είναι πλήρως διαδραστική.

    Το περίβλημα του τριπλού φακού στο πίσω μέρος περιέχει στην πραγματικότητα μόνο μία κάμερα 13MP που λειτουργεί – οι άλλες δύο οπές είναι εντελώς περιττές. Ωστόσο, κάποιος αν το δει εξωτερικά μπορεί να ξεγελαστεί, και σαφώς αυτό είναι το ζητούμενο: Οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιδεικνύουν την premium αισθητική ενός iPhone 14 Pro, μόνο χωρίς το δαπανηρό υλικό ή τα χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν την premium κατάστασή του.

    Η συσκευή διατίθεται σε μαύρο και μπλε τιτάνιο. Τροφοδοτούμενο από ένα chipset Zhanrui T7510, το LeEco S1 Pro διατίθεται σε μία ενιαία διαμόρφωση που διαθέτει 8 GB μνήμης RAM, 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης και υποστήριξη για συνδεσιμότητα 5G, με την ευγενική προσφορά της Huawei Mobile Services.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.