19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple επιβεβαιώνει ότι οι ζωντανές δραστηριότητες θα έρθουν στην οθόνη κλειδώματος και το Dynamic Island στο iOS 16.1

    Η Apple επιβεβαίωσε σήμερα ότι η δυνατότητα Live Activities Lock Screen θα είναι διαθέσιμη όταν κυκλοφορήσει το iOS 16.1. Η Apple μοιράστηκε τις πληροφορίες με τους προγραμματιστές και είπε ότι το ActivityKit API είναι διαθέσιμο, ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να αρχίσουν να ενσωματώνουν τις Ζωντανές Δραστηριότητες στις εφαρμογές τους.

    Οι Ζωντανές Δραστηριότητες είναι διαδραστικές ειδοποιήσεις που παραμένουν ενημερωμένες, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τα πράγματα που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο απευθείας από την οθόνη κλειδώματος. Εάν παρακολουθείτε ένα αθλητικό παιχνίδι, για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε το ενημερωμένο σκορ στην οθόνη κλειδώματος ή αν περιμένετε μια βόλτα με το Uber, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον οδηγό σας να πλησιάσει.

    Θα μπορείτε να παρακολουθείτε μαζί με τις Ζωντανές Δραστηριότητες στην οθόνη κλειδώματος και οι χρήστες iPhone 14 Pro και Pro Max θα βλέπουν επίσης Ζωντανές Δραστηριότητες στο Dynamic Island.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.