20.2 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Η Always-On οθόνη του iPhone 14 Pro λειτουργεί με τους χάρτες της Apple, το τηλέφωνο, τις φωνητικές σημειώσεις και το τηλεχειριστήριο Apple TV

    Οι κριτικές του iPhone 14 Pro που δημοσιεύθηκαν χθες αποκάλυψαν ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την προαιρετική λειτουργία always-on της συσκευής.

    Εκτός από την Οθόνη κλειδώματος, η πάντα ενεργή οθόνη λειτουργεί με τις εφαρμογές Apple Maps, Phone και Voice Memos, σύμφωνα με την κριτική του Brian Tong. Στην εφαρμογή Χάρτες, ο χάρτης είναι κρυφός και εμφανίζονται μόνο οι οδηγίες, η ώρα άφιξης και η απόσταση που απομένουν. Στις εφαρμογές Τηλέφωνο και Φωνητικές σημειώσεις, διάφορα μέρη της διεπαφής είναι θολά.

    Όπως σημείωσε η Sofia Pitt του CNBC, η οθόνη πάντα ανοιχτή λειτουργεί επίσης με την εικονική λειτουργία Apple TV Remote στο Κέντρο Ελέγχου, επιτρέποντάς της να χρησιμοποιείται με χαμηλό τρόπο χωρίς να ξεκλειδώνει το iPhone. Η δυνατότητα τηλεχειρισμού λειτουργεί με όλα τα μοντέλα Apple TV 4K και Apple TV HD, την τρίτη γενιά Apple TV και έξυπνες τηλεοράσεις με δυνατότητα AirPlay 2.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.